L.J. Jansen's Loodgietersbedrijf
Landelijk erkend gas- en watertechnisch installateur
Opgericht in 1936


Centrale Verwarmingsinstallaties

Verwarming is niet alleen voor uw comfort, maar ook voor uw beurs. Zoals de Sanitairbranche niet stilstaat, staat ook de verwarming niet stil , zeker wat betreft design van radiatoren en CV ketels. Het gebruik van elektronica is in vergevorderd stadium, in vrijwel alle cv ketels worden deze technieken toegepast. Het gevolg is dat de warmte behoefte hierdoor zeer nauwkeurig kunnen worden geregeld wat als gevolg heeft dat er minder gas wordt gebruikt en minder uitstoot van giftige rookgassen, dus goed voor uw beurs en het milieu.

Veel cv ketels zijn voorzien van een warmwatervoorziening, ook deze zijn veelal aangepast op de huidige behoefte voor het tappen van warm water, voor douche en badgebruik en zelfs met de mogelijkheid om twee of meer tappunten te gelijk te gebruiken. Ook is het mogelijk voor optimaal comfor een boiler te plaatsen gecombineerd met een cv ketel.

Verwarmingselementen (radiatoren) zijn in vele vormen, kleuren en design verkrijgbaar. Ook combinatie met vloerverwarming als hoofdverwarming of bijverwarming is mogelijk. (Zie ook hier)

Terug